Vreme čitanja: oko 2 min.

Šapić: Beogradski izbori su nas okupili jer samo tako možemo da sačuvamo i Beograd i Srbiju

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kaže da bi najviše voleo kada bi na ovim izborima teme bile lokalne, međutim, ukazuje da će one biti na nacionalnom nivou

  • 5
Aleksandar Šapić Foto: Grad Beograd

Predsednik Privremenog organa grada Beograda i kandidat za gradonačelnika izborne liste „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“, Aleksandar Šapić nakon predaje izborne liste otkrio je da su veoma laku skupili 20.000 potpisa.

- Izuzetno brzo smo sakupili 20.000 potpisa uz jednu atmosferu koja je, moram da priznam, bila sa mnogo više entuzijazma i radosti nego prošli put. Predali smo listu „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“. Ovi izbori su jako važni i za Beograd i za Srbiju jer su zbog opštih dešavanja definisani daleko iznad lokalnih izbora. Ovo su vrednosni izbori, ovo su nacionalni izbori, izbori u kojima se Srbija kroz Beograd definiše i odlučuje kojim pravcem želi da krene – rekao je predsednik Privremenog organa grada Beograda i kandidat za gradonačelnika izborne liste „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“, Aleksandar Šapić, nakon predaje izborne liste.

Kaže da bi najviše voleo kada bi na ovim izborima teme bile lokalne, međutim, ukazuje da će one biti na nacionalnom nivou.

-Svi naši konkurenti, i na ovim i na prošlim izborima, u svojim životima ni trafiku nisu vodili, da ne pričamo o nekoj jedinici lokalne samouprave, većoj opštini ili gradu. Nažalost ili na sreću, ovoga puta će teme biti daleko veće. Zahvaljujući onome što radimo danas omogućićemo da Beograd sutra bude i bolji, i lepši, i produktivniji, i napredniji, i infrastrukturno sređeniji, i ekonomski snažniji, i da bude ono što i jeste - lokomotiva čitavog srpskog društva – rekao je Šapić i dodao da danas neće govoriti o svim projektima i svimu onome što se trenutno radi u Beogradu i što će se raditi.

-Biće prilike da govorimo o svemu tome u kampanji. Važno je da se okupimo, kao što smo to mi uradili danas, oko našeg naroda, oko srpskog društva, oko naše države i branjenja naših državnih i nacionalnih interesa. Ili ćemo uraditi to, ili ćemo dozvoliti da, kao mnogo puta u istoriji, pukotine koje su se stvarale među nama, omoguće onima koji ne žele dobro ni ovaj zemlji, ni ovom narodu, da to iskoriste i zlupotrebe. Činjenica da smo se okupili kao nikada do sada, ovo je možda i najveće okupljenje na srpskoj političkoj sceni u poslednih nekoliko decenija, pokazuje koliko je situacija važna, i koliko moramo da stanemo u odbranu našeg društva, državnih i nacionalnih interesa – završio je Šapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    7. april 2024 | 15:51

    Bg je samo deo Srbije a nije Srbija,politički poeni ti trebaju a znamo da bi nas dokrajčio ako stigneš na visoki položaj,ako to ne urade sadašnji.

  • Dend

    7. april 2024 | 18:15

    Slažem se da je sad trenutak da se glasa za Srbiju, dosta nam je ,,brankovića" sa otomana u Briselu ili pak u stranim ambasadama u Beogradu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA