Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Razgovori o KiM nisu bili jednostavni, Makron razumeo našu poziciju

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je preneo da su sinoć govorili o svim poteškoćama sa kojima se Srbija suočava

  • 43
Pariz Aleksandar Vučić i Emanuel Makron Foto: Tanjug/AP

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da razgovori o Kosovu i Meothiji sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom nisu bili jednostavni, ali da misli da je on razumeo poziciju Srbije.

"Naravno, imali smo razgovore u Kosovu i Metohiji, o situaciji u regionu. To vam je jasno da nisu jednostavni razgovori, ali sam zahvalan predsedniku Makronu na tome što nas je saslušao", rekao je Vučić novinarima u Parizu.

On je preneo da su sinoć govorili o svim poteškoćama sa kojima se Srbija suočava.

"Mislim da je predsednik Makron razumeo šta je ono o čemu smo pričali, šta je ono što smo se dogovorili. Videli ste da ja nikoga nisam lagao, da to smem da kažem i u lice pred svakim. Zato što kad govorite istinu, to vam je najbolja zaštita i nemate čega da se stidite kad govorite isto pred svojim narodom, što govorite i pred stranim najvišim predstavnicima", naveo je Vučić ocenjujući da su to stvari koje su dobre za nas.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    9. april 2024 | 11:08

    Samozvane vlasti u Pristini nemaju nameru da formiraju ZSO vec da stvaraju stalno nove krize i tako ugrozavaju mir na Balkanu.

  • ava

    9. april 2024 | 11:53

    Dobro je što je Makron spreman da čuje stavove Srbije.

  • LO

    9. april 2024 | 11:08

    Makron nešto razume o politici KiM ali mora da zastupa državnu politiku,ne očekivati mnogo jer sem priznanja i pomirenja ništa drugo nije moguće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA