≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić sa Li Mingom o izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu

I. A.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić je zamolio ambasadora Minga da prenese srdačne pozdrave predsedniku Si Đinpingu koji je svojim ličnim angažovanjem doprineo ogromnom napretku naše zemlje

  • 1
Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ambasadorom Narodne Republike Kine Li Mingom o pitanjima od ključnog značaja i izazovima koji čekaju Srbiju na međunarodnom planu u predstojećem periodu.

"Upoznao sam ambasadora Kine sa licemernim inicijativama u Generalnoj skupštini UN, protiv celokupnog srpskog naroda i tražio sam podršku Kine u borbi za istinu. Zahvalan na čvrstoj i nepokolebljivoj podršci Kine našoj zemlji u globalnim forumima, istakao sam da Srbija u ovim nelakim vremenima ceni principijelna partnerstva i čelično prijateljstvo koje se pokazalo na delima u najtežim trenucima po naš narod i državu", objavio je Vučić na Instagramu.

Vučić je zamolio ambasadora Minga da prenese srdačne pozdrave predsedniku Si Đinpingu koji je svojim ličnim angažovanjem doprineo ogromnom napretku naše zemlje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA