≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokret socijalista: Borbu Vulna za Srbiju ne određuje funkcija i pozicija u vladi, već njegova lična hrabrost

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Vulin, čak i kada nije ni na jednoj državnoj funkciji, sa ništa manjim žarom, bori se za Srbiju i njene državne i nacionalne interese, kažu iz Pokreta socijalista

  • 5
Pokret Socijalista Aleksandar Vulin predizborni skup Foto: Pokret socijalista

Narodni poslanici Bojan Torbica i Đorđe Komlenski izjavili su danas da zapadni ambasadori i njihove službe u Srbiji u borbi protiv Aleksandar Vulina i ne mogu da okupe nikog drugog osim olupina poput Sonje Biserko, Miloša Parandilovića i Đilasovih Dveri.

"Za čitavu pronatovsku opoziciju, kvazi patriote i nevladine organizacije koji su pomislili da su porazili i uništili Aleksandra Vulina, baš kao što hoće da unište Srbiju i proglase Srbe genocidnim narodom, želimo da poručimo da borbu Aleksandra Vulina za Srbiju ne određuje funkcija i pozicija u vladi, već njegova lična hrabrost. Kao što imate priliku da se uverite, Aleksandar Vulin, čak i kada nije ni na jednoj državnoj funkciji, sa ništa manjim žarom, bori se za Srbiju i njene državne i nacionalne interese za razliku od vas štetočina i parazita koji ste spremni da sprovedete svako zlo u Srbiji za strani novac i privilegije", poručili su poslanici Pokreta socijalista Bojan Torbica i Đorđe Komlenski.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нерон🇷🇸

    24. april 2024 | 17:22

    Кад је толико храбар што не оде мало у ровове и обиђе наше борце који ратују у Украјини?Они гину а он добија одликовања као улизица и овде и у Русији🐀🐀🐀

  • Đuro

    24. april 2024 | 17:02

    Ahahahaha

  • vuk

    24. april 2024 | 16:44

    Ne hvala nikada više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA