Vreme čitanja: oko 1 min.

Koalicija oko SNS prva predala listu za lokalne izbore u Nišu

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nosilac liste je Dragoslav Pavlović

  • 0
Glasanje, izbori, glasačka kutija, glasački listić Foto ilustracija: Shutterstock

Koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS) predala je nešto posle ponoći Gradskoj izbornoj komisiji listu "Aleksandar Vučić - Niš sutra" za učešće na lokalnim izborima 2. juna.

Nosilac liste je Dragoslav Pavlović (SNS), bivši direktor JKP Mediana, koji je za Tanjug danas rekao da je predato više od 1.600 potpisa kojim se ta lista kandiduje za lokalne izbore.

Posle Pavlovića, u vrhu liste su predsednik niških socijalista Igor Novaković i lekar na kardiohirurgiji Milan Lazarević, kao i Ivan Mihajlović, direktor JKP Mediana, Mihajlo Zdravković, direktor Aerodromi Srbije i Luka Gašević, direktor Gerontološkog centra.

SNS je u Nišu potpisao koalicioni sporazum sa SPS, Socijaldemokratskom partijom Srbije, PUPS - Solidarnost i pravda, Jedinstvenom Srbijom, Srpskom radikalnom strankom, Pokretom socijalista i Srpskom strankom Zavetnici.

"Radi se o širokoj, patriotskoj koaliciji s novim licima i očekujemo ubedljivu pobedu na lokalnim izborima", rekao je Pavlović.

Na listi je 61 kandidat za odbornike, a Gradska izborna komisija Niša ima 24 sata da pregleda listu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA