Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević: Srbija će sprovesti sve reforme

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević je to naveo na društvenoj mreži Iks, odgovarajući na čestitku evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Olivera Varheljija povodom izbora nove Vlade Srbije

  • 40
Miloš Vučević Foto: Milos Tesic/ATAImages

Srbija će temeljno sprovesti sve reforme, koje su neophodne kako bi ubrzala svoj evropski put, uz istovremenu odbranu sopstvenih nacionalnih interesa i prava na suvereno odlučivanje, poručio je danas novi premijer Srbije Miloš Vučević.

Vučević je to naveo na društvenoj mreži Iks, odgovarajući na čestitku evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Olivera Varheljija povodom izbora nove Vlade Srbije.

"Pred nama je mnogo posla da ostvarimo naše zajedničke ciljeve, a vaša pomoć na tom putu će nam dobro doći", poručio je Vučević.

Vučević je zahvalio Varheljiju na čestitci, nakon što mu je Varhelji čestitao na izboru i poručio da se raduje saradnji na pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

"Čestitam premijeru Milošu Vučeviću i njegovoj novoj vladi. Radujem se saradnji sa vama na pristupanju Srbije EU", naveo je Varhelji na društvenoj mreži X.

Skupština Srbije izglasala je juče novu Vladu Srbije, na čelu sa premijerom Milošem Vučevićem.

Nova vlada ima 31 člana, od čega pet ministara bez portfelja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nataša

    4. maj 2024 | 05:56

    srbija ce nastaviti da ide napred sigurnim koracima u jos bolju sigurniju i stabilniju buducnost zajedno sa aleksandrom vucicem

  • Toza

    4. maj 2024 | 06:52

    Premijer je rešen da uvede nove reforme u Srbiji

  • Nataša

    4. maj 2024 | 05:51

    aleksandar vucic svakodnevno pokazuje svoju odgovornost i pozrtvovanost za srbiju i za njen narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA