Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučević se upisao u knjigu žalosti povodom godišnjice ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar": "Bol je neopisiva"

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak (13) K.K. je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na današnji dan pre godinu dana ubio devet učenika i radnika obezbeđenja

  • 28
Miloš Vučević na godišnjici tragedije u školi Vladislav Ribnikar Foto: Slobodan Miljević

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević upisao se danas u knjigu žalosti povodom obeležavanja prve godišnjice tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", gde je ubijeno devetoro dece i radnik obezbeđenja. Tom prilikom je napisao:

"Srbija je i dalje u šoku i neverici. Bol je neopisiv. Praznina je beskrajna. Vaša imena će zauvek ostati na našim usnama, a ljubav i žal u našim srcima. Nadam se i verujem da ste u nekom boljem svetu, na boljem i pravednijem mestu. Da se ne ponovi! Da se nikad ne zaboravi!!!", napisao je predsednik Vlade.

Podsećamo, dečak (13) K.K. je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na današnji dan pre godinu dana ubio devet učenika i radnika obezbeđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    3. maj 2024 | 16:27

    Teško roditeljima nedužno nastradale dece.

  • Vukasin

    3. maj 2024 | 16:25

    Državni zvaničnici imaju odgovornost da osiguraju da se preduzmu sve mere kako bi se zaštitila deca i obezbedila sigurnost u školama.

  • Vule

    3. maj 2024 | 16:26

    Ova poruka predsednika Vlade podseća nas na važnost očuvanja ljudskih života i potrebu za preventivnim merama kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA