Vreme čitanja: oko 1 min.

Vesić: Neka Vaskrs u sve domove unese slogu i solidarnost

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar podseća da nas u vremenima velikih izazova i iskušenja u celom svetu, Vaskrs podseća na snagu zajedništva, razumevanja i blagodat praštanja

  • 0
Goran Vesić Foto: Predrag Mitić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić čestitao je Vaskrs svim pravoslavnim vernicima uz želju da ga proslave u miru i ljubavi sa svojim porodicama.

"Neka najveći hrišćanski praznik, koji slavi pobedu života nad smrću, svima donese mir, radost i nadu, a u sve domove unese slogu i solidarnost'', naveo je Vesić.

Ministar podseća da nas u vremenima velikih izazova i iskušenja u celom svetu, Vaskrs podseća na snagu zajedništva, razumevanja i blagodat praštanja.

"Hristovo vaskrsenje, kao sama suština hrišćanske vere, uči nas da nikad ne zaboravimo da su ljubav, mir i sloboda najuzvišenije ljudske vrednosti. To su i vrednosti na kojima je oduvek počivalo naše društvo, kojem je snaga najvećeg hrišćanskog praznika danas naročito potrebna", naveo je Vesić.

Ministar je poželeo da nam Vaskrs, kao pobeda dobra nad svakim zlom, bude vodilja u borbi za očuvanje mira i za dalji razvoj i napredak Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA