Vreme čitanja: oko 1 min.

Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom pravoslavnog Vaskrsa

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Danas su nam više nego ikada neophodni mir, međusobno poštovanje i međugeneracijska solidarnost, pre svega u porodici, a zatim i u celom našem društvu", navodi Krkobabić

  • 0
Milan Krkobabić Foto: Milan Obradović

Ministar za brigu o selu i predsednik PUPS– Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda Milan Krkobabić, povodom Vaskrsa, najradosnijeg hrišćanskog praznika, uputio je čestitku njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima koji Vaskrs slave prema Julijanskom kalendaru.

"Neka u domove vernika Vaskrs donese hrišćansku ljubav, zdravlje, slogu, radost i sreću. Danas su nam više nego ikada neophodni mir, međusobno poštovanje i međugeneracijska solidarnost, pre svega u porodici, a zatim i u celom našem društvu. Samo tako, uz iskrenu ljubav prema najbližima i svojoj otadžbini, možemo da odolimo svakodnevnim ličnim, ali i velikim svetskim iskušenjima i izazovima u našoj Srbiji".

"Vernicima koji žive i rade u selima Srbije želim berićetnu godinu, zdravlje, a iznad svega slogu i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima. Samo tako, svi zajedno, možemo uspešno da nastavimo započetku misiju preporoda sela Srbije", navodi Krkobabić.

(Telegraf.rs)

Video: Krkobabić: Uskoro novi konkurs za kupovinu kuća na selu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA