Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Krkobabić sa aktivistima PUPS-a širom Beograda: Beograđani nam veruju i nikada ih nećemo razočarati

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tradicionalni vikend susreti PUPS- a sa sugrađanima nastavljaju se u okviru predizborne kampanje u znaku "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" u svim gradskim opštinama

  • 14
STEFAN KRKOBABIĆ - BEOGRAĐANI NAM VERUJU I NEĆEMO IH RAZOČARATI Foto: Risto Kostov

Potpredsednik PUPS – Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije Stefan Krkobabić, sa aktivistima PUPS-a, imao je ovog vikenda susrete sa brojnim građanima Beograda u većini gradskih opština.

U spontanom razgovoru punom emocija, okružen najstarijim sugrađankama, bio je dirljivo iskren: "Vi nam verujete, Beograđani nam veruju i nikada vas nećemo razočarati".

Posebnu pažnju izazvao je susret predsednika republičke Vlade Miloša Vučevića, koji je sa aktivistima PUPS -a u novobeogradskom bloku 44, ispred jedne od najlepših pijaca u gradu, vodio srdačne razgovore sa građanima.

Tradicionalni vikend susreti PUPS- a sa sugrađanima nastavljaju se u okviru predizborne kampanje u znaku "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" u svim gradskim opštinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    11. maj 2024 | 18:51

    Bravo za gospodina Krkobabica, mora se razgovarati sa narodom, moraju se saslusati njihove potrebe, mora se cuti i po koja kritika

  • Jovan

    11. maj 2024 | 18:48

    Verodostojnost političara se gradi kroz ovakve aktivnosti koje pokazuju da političari slušaju i brinu o potrebama svojih birača.

  • Nikola

    11. maj 2024 | 18:49

    Aktivnosti na terenu sa aktivistima PUPS-a osnažuju lokalnu infrastrukturu stranke i mogu doprineti većem političkom uticaju na lokalnom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA