≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o promociji Velike Albanije u Atini

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kada sledeći put Vlada Grčke bude razmišljala o priznanju takozvanog Kosova, neka se sete kako izgleda doček Edija Rame u sred Atine", kaže Vulin

  • 6
Skupština Srbije Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin o promociji Velike Albanije u Atini: kaže da: "Veliku Albaniju mogu da zaustave samo Srbi i Srpski svet, ali i Grci, dragi naši Grci, mislite o tome"

"Kada sledeći put Vlada Grčke bude razmišljala o priznanju takozvanog Kosova, neka se sete kako izgleda doček Edija Rame u sred Atine. Ono što Rama nije mogao da doživi u Tirani doživeo je u Atini. Priznanje takozvanog Kosova od strane vlasti Grčke, pa i prijem Prištine u Savet Evrope bi bio nemerljiv doprinos Vlade Grčke i Dore Bakojani stvaranju Velike Albanije. Veliku Albaniju mogu da zaustave samo Srbi i Srpski svet, ali i Grci, dragi naši Grci, mislite o tome", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin reagujući na održan skup u Atini albanske imigracije na kome se obratio premijer Albanije Edi Rama uprkos protivljenju grčkih vlasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K 1

    13. maj 2024 | 11:38

    Grci vode svoju politiku i nisu u obavezi da ugađaju potrebama Srbije.

  • RS

    13. maj 2024 | 12:55

    Postovan Gospodo sto vas cudi da Grcka prizna Kosovo, pa Grcka je 2008 Godine bila bankrotirala, a onda je Njemacka odkupila Grcku sa velikim kreditom koji Grci ne mogu da vrate dok je Sveta iVeka tj. Nemacka odlucuje u ime Grcke. Kada ova zbrka prodje i ako kosovo postane drzava u punom smislu oda ce da vidi Makedonija i deo Grcke sta ih je snaslo ali ce biti kasno. Nemacka vodi i vodila je Hitlerovu politiku, samo to sada rade mnogo pametnije uz svoje saveznike. Prvo ih unisti finabcijski pa ih ugnjetavaju kako njima odgovara. Jedini je Gospodin Orban svestan toga ali je mali da mnogo promeni stvari u drugom pravcu.

  • Ja

    15. maj 2024 | 19:32

    Srpski svet je drugo ime za Veliku Srbiju. Znaci to mu ne smeta? Dezerter Vulin u Srpski svet su najveca opasnost za Balkan i Evropu. Pas za otrkivanje narkotika je lajao na dezertera Vulina koji se skrivao po Bg i pravio nesposoban za vojsku dok su njegovi vrsnjaci ginuli braneci Srbiju izmedju ostalih i od Albanaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA