Vreme čitanja: oko 1 min.

Gradska izborna komisija u Nišu proglasila još 3 liste, ukupno ih ima 10

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od predaje liste do njenog prihvatanja ili odbacivanja može proći do 48 sati

  • 0
Izbori 2023 glasanje lasačka kutija Foto: Tanjug/Marko Đoković

Gradska izborna komisija u Nišu proglasila je još tri izborne liste - "Dr Savo Manojlović - I ja sam Niš - Kreni-promeni", "Ujedinjeni za selo i grad - budimo na čisto" Zelene stranke Srbije i listu nacionalne manjine "Ujedinjeni za selo i grad - budimo na čisto" za lokalne izbore, koji će biti održani 2. juna.

Time je ukupan broj proglašenih lista porastao na 10.

Prva je proglašena lista "Aleksandar Vučić - Niš sutra", zatim lista "Biramo Niš - Đorđe Stanković", treća je lista "Ujedinjeni - Nada za Niš - Miodrag Stanković".

Četvrta porglašena jeste lista "Grupa građana "Dr Dragan Milić", na petom mestu je "Ruska stranka - Rusija i Niš u srcu Tihomir Perić", koja ima status liste nacionalne manjine.

Šesta je lista "Bojan Avramoviž - Ne damo Niš", a sedma je lista nacionalne manjine "Za naš Niš - Petar Bogičević - Koalicija Snaga".

Od predaje liste do njenog prihvatanja ili odbacivanja može proći do 48 sati, a utvrđivanje i objavljivanje zbirne izborne liste je, prema Zakonu o lokalnim izborima, 17 maja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Treći dan rasprave o izboru za predsednika Narodne skupštine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA