Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić: Nikada nećemo prihvatiti nezavisno Kosovo

I. A.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naglasio je da svakoga dana na različite načine pokušavaju, ne samo iz duše i srca, već i fizički, da nam u potpunosti oduzmu KiM

  • 43
Pariz Aleksandar Vučić Foto: Tanjug/AP

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, pred sastanak sa patrijarhom srpskim Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, da je naš narod na KiM izložen brutalnom progonu i da se to neće lako zaustaviti i poručio da nikada nećemo prihvatiti nezavisno Kosovo.

"U svakom slučaju suprotstavićemo se njihovim protivpravnim i svim drugim aktima nasilja, političkim sredstvima i činiti sve što možemo za naš narod na KiM. I naravno ne moram da vam ponavljam da mi nikada nećemo prihvatiti nezavisno Kosovo kao završenu činjenicu", istakao je Vučić.

Naglasio je da svakoga dana na različite načine pokušavaju, ne samo iz duše i srca, već i fizički, da nam u potpunosti oduzmu KiM.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    17. maj 2024 | 17:43

    Ma koliko je jakog protivnika imala protiv sebe Srbija se ne predaje i ni pod kojim uslovima neće prepustiti deo dvoje teritorije Nemcima i Amerikancima.

  • jovana

    17. maj 2024 | 16:36

    Косово је најскупља српска реч. Плаћена је крвљу целог народа. По цену те крви је устоличена на престолу српског језика. Без крви се није могла купити, без крви се не може ни продати.

  • Ivana

    17. maj 2024 | 16:44

    Nikada!!! KiM je Srbija!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA