≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sa građanima Novog Bečeja

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Opštinskog odbora Pokreta socijalista Novi Bečej i prvi na listi Ivica Milankov zahvalio se građanima Novog Bečeja na poverenju i podršci koju daju politici Aleksandra Vulina

  • 1
Aleksandar Vulin Pokret Socijalista Foto: Pokret Socijalista

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin istakao je da Pokret socijalista u Novom Bečeju na lokalnim izborima nastupa samostalno pod rednim brojem pet, te da glasovi koje bude dobio Pokret socijalista u Novom Bečeju nikako neće biti iskorišćeni protiv Aleksandra Vučića, već naprotiv, da će ojačati zajedničku saradnju.

"Ja sam saborac Aleksandra Vučića, svako ko da svoj glas Pokretu socijalista, treba da zna da njegov glas nikada neće biti iskorišćen protiv Aleksandra Vučića, već naprotiv, ojačaće našu zajedničku politiku i saradnju, ojačaće naš Novi Bečej", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin.

"Pokret socijalista u Novom Bečeju nastupa samostalno na lokalnim izborima, kandidovali smo ljude koji uživaju visok ugled u svom mestu, u pitanju su vredni i čestiti ljudi koji se bave privredom, poljoprivredom, vode velika gazdinstva, ali ono što je najbitnije kandidovali smo ljude koji pošteno žive od svog rada i koji žele da nešto dobro i konkretno učine za svoju lokalnu zajednicu", poručio je Aleksandar Vulin.

Predsednik Opštinskog odbora Pokreta socijalista Novi Bečej i prvi na listi Ivica Milankov zahvalio se građanima Novog Bečeja na poverenju i podršci koju daju politici Aleksandra Vulina.

"Iskazujem veliku zahvalnost svim građanima Novog Bečeja, Kumana, Novog Miloševa i Bočara koji su pružili podršku našoj listi „ALEKSANDAR VULIN – Pokret Socijalista – PS – IVICA MILANKOV“.

Hvala vam što verujete u politiku Aleksandra Vulina i Pokreta socijalista. Hvala vam što dajete poverenje politici socijalne pravde i čuvanja državnih interesa“, poručio je predsednik Opštinskog odbora Pokreta socijalista Novi Bečej Ivica Milankov.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić se sastao sa stalnim predstavnikom UAE pri UN Muhamedom Abušahabom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA