≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U četvrtak će u svim crkvama zvoniti zvona: Molitve za spasenje srpske države i naroda biće i u Hilandaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Vučić će u Njujorku, u četvrtak, 23. maja, prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici

  • 7
Aleksandar Vučić sa patrijarhom Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

U četvrtak ujutro na Hilandaru iguman Metodije sa monasima moliće se oko ikone Trojeručice ispred koje se uvek mole u ozbiljnim iskušenjima za srpsku državu i narod.

I najveći broj crkava u zemlji i rasejanju zvoniće tog dana i uputiti molitve za spasenje srpske države i naroda.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras u obraćanju iz Njujorka da se on moli za život Srbije i da je pred put u Njujork otišao u Hram Svetog Save da bi mu srpski patrijarh dao snagu da se bori i kada dobije teške vesti.

"I da budemo jedini i da budemo sami u toj sali, da imamo snage da se borimo, suprotstavimo se, da podignemo ruke i da se branimo, da branimo svoju zemlju. Ako ime je to zasmetalo žao mi je, ja tim ljudima ne mogu da pomognem", poručio je Vučić.

Vučić je najavio da smo "dobili podatke i da će bito razočaravajućih vesti po pitanju stava nekih država, od kojih nismo očekivali nož u leđa, ali biće i onih koji će izdržati pritisak".

Predsednik Vučić će u Njujorku, u četvrtak, 23. maja, prisustvovati sednici Generalne skupštine UN na kojoj će se razmatrati predlog rezolucije o Srebrenici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    21. maj 2024 | 20:13

    Ovo postaje cirkus

  • Ana

    21. maj 2024 | 20:18

    Svi ćemo biti uz našeg predsednika u četvrtak i uvek ćemo glasati za njega

  • Ana

    21. maj 2024 | 20:17

    Naš predsednik Aleksandar Vučič će se svim silama, uz blagoslov našeg patrijarha Porfirija i snagom datom od Gospoda Boga boriti za Srpski narod i Srpsku državu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA