≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vulin: Pobeda Vučićeve politike u Novom Sadu je pobeda za opstanak slobodne i nezavisne Srbije

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nama sledi borba za opstanak slobodne, suverene i nezavisne Srbije", kaže Vulin

  • 0
Aleksandar Vulin Pokret Socijalista Foto: Pokret Socijalista

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je sastanku Izbornog štaba Gradskog odbora Pokreta socijalista Novi Sad.

"Kao i u svakom drugom gradu i opštini u kojima se održavaju lokalni izbori i našem Novom Sadu je potrebna ubedljiva pobeda liste "Aleksandar Vučić-Srbija sutra". Ne održavaju se u Novom Sadu izbori na kojima biramo kako ćemo da uredimo parkove ili ulice, nisu ovo izbori na kojima raspravljamo o komunalnim temama. Nama sledi borba za opstanak slobodne, suverene i nezavisne Srbije. Pobeda Vučićeve politike u Novom Sadu je pobeda za opstanak slobodne i nezavisne Srbije. U Novom Sadu, baš kao i u svim drugim jedinicama lokalne samouprave u kojima se održavaju lokalni izbori glasamo za pravo da ne odustanemo od Republike Srpske, za pravo da ne napustimo Kosovo i Metohiju, za pravo da ne uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji" poručio je Aleksandar Vulin.

"U Novom Sadu su partije opozicije pokazale da su potpuno iste, da među njima nema razlike, a ni časti, da ih ne okuplja borba za Srbiju, već da su ih okupile ambasade, pa tako Miloš Jovanović i DSS mogu sa unukom Jevrema Brkovića koji cepa srpske zastave. Može Miloš Jovanović sa Marinikom, Čankom, Dinkom Gruhonjićem koji kažu da su Srbi genocidni i da postoji vojvođanska nacija, svako sa svakim može kada zapadna ambasada naredi, nema među njima razlika i ideoloških prepreka", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA