Vreme čitanja: oko 1 min.

Palma: Vučić ima podršku Jedinstvene Srbije i svih građana u borbi protiv međunarodne nepravde

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"šaljem poruku predsedniku Vučiću da izdrži", kaže palma

  • 6
dragan marković palma, jedinstvena srbije Foto: JS

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku Jedinstvene Srbije i cele zemlje u borbi protiv međunarodne nepravde.

"Uvodnu reč u Generalnoj Skupštini Ujedinjenih nacija o Rezoluciji o Srebrenici daće niko drugi do Nemačka. Ja očekujem da će nemački diplomata da počne uvodni govor sa septembrom 1941. godine i streljanjem djaka u Kragujevcu, kada je ta država Nemačka, najveći sponzor rezolucije u Srebrenici, streljala preko 3000 djaka i civila. Nemačka je izvršila najveće zločine u istoriji čovečanstva i oni sada pokušavaju da nekim drugim, čisto političkim rezolucijama, stave ad akta svoje zločine. Da li to Nemačka stavlja u isti plan Srebrenicu i Ausvic. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima podršku Jedinstvene Srbije i cele Srbije u borbi protiv međunarodne nepravde i šaljem poruku predsedniku Vučiću "izdrži", izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA