≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završna konvencija Koalicije SPS-JS u Jagodini: Na EP u fudbalu pobedićemo sve koji su bili protiv Srbije u UN

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završna Konvencija liste Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić- SPS održana je u poznatom izletištu Potok u Jagodini u prisustvu 5.000 građana Jagodine i jagodinskih sela

  • 0
Završna konvencija Koalicije SPS - Jedinstvena Srbija u Jagodini Foto: Jedinstvena Srbija

Konvencija liste Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić- SPS održana je u poznatom izletištu Potok u Jagodini u prisustvu 5.000 građana Jagodine i jagodinskih sela.

Tom prilikom obratio se i Ivica Dačić, predsednik SPS:

"Moj brat Dragan Markovic Palma živi za Jagodinu, posvećen je svom gradu, selima i svojim građanima. Mi smo u koaliciji od 2008. godine i najdugovečnija smo politička koalicija. Od tada je bilo mnogo izbora i ja sam Palmu više puta pitao "hoćeš li da budeš ministar". On je uvek to odbio rekavši: "hoću da budem sa svojim Jagodincima" i on je jedini čovek u Srbiji koji je odbio da bude ministar. I zato i zbog svojih dela treba da pobedi u Jagodini", rekao je predsednik SPS Ivica Dačić.

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije poslao je moćnu poruku:

"Sve evropske države koje su glasale protiv Srbije u Generalnoj Skupštini UN pobedićemo na Evropskom prvenstvu u fudbalu. To su države koje su prekršila međunarodno pravo", rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Markovic Palma i dodao:

"Pitao me jedan novinar šta će biti na lokalnim iznosima u Jagodini 2. juna. Moj odgovor je da će lista koju ja predvodim i koja je prva na glasačkih listiću dobiti preko 60 posto glasova mojih Jagodinaca jer iza nas stoje dela", rekao je Marković.

Video: Dačić prisustvovao pokazno-taktičkoj vežbi pripadnika Odseka za policijsko hapšenje UKP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA