≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izborna lista "Kreni promeni" održala u centru Beograda konvenciju: Važno je da bude velika izlaznost

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija, jer se tamo nisu razdvojili i svi jedinstveno, sve opozicione stranke, izlaze na izbore, rekao je Manojlović

  • 4
Izborna lista Kreni promeni Foto: Tanjug/Jovana Kulašević

Izborna lista "Kreni promeni" održala je večeras u centru Beograda konvenciju na kojoj se obratio kandidat za gradonačelnika glavnog grada Savo Manojlović koji je pozvao građane da glasaju za njih ili za neku od opozicionih lista.

"Juče smo bili u Novom Sadu i znam da postoji rivalitet da li je pametniji Beograd ili Novi Sad. Za građane ćemo videti nakon izbora, ali ja sam rekao da je u Novom Sadu pametnija opozicija, jer se tamo nisu razdvojili i svi jedinstveno, sve opozicione stranke, izlaze na izbore. Hajde da i mi u Beogradu uradimo nešto zajedno", poručio je Manojlović.

On je pozvao sve da izađu na izbore i da glasaju za listu "Ja sam Beograd - Kreni promeni", a ako im ne odgovora, kako je rekao, "imate ostale liste".

Manojlović je naveo i da je važno da bude velika izlaznost, jer se samo tako može sprečiti, kako je rekao, "krađa izbora".

Na skupu se obratio i jedan od članova ekspertskog tima "Kreni promeni" Aleksandar Anđelković, a tokom njegovog obraćanja je neko od okupljenih gađao binu jajima.

Manojlović je ocenio da je te ljude "neko naterao da to urade" i da ih ne krivi, dodajući da se moraju stvoriti grad i država i za njih i da ih "više niko neće terati u sukobe".

Anđelković je izneo tvrdnju da je Beograd postao "ekološka crna tačka", a da je njihov cilj da se to promeni i posebno pomenuo zaštitu reka.

Saobraćaj je tokom konvencije izborne liste "Kreni promeni" na Terazijama bio obustavljen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vučićeva poruka iz Njujorka: "Ja sam večeras ovde završio karijeru, ovo mi je bio ekser u sanduku"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dfgd

    26. maj 2024 | 20:27

    Sa velikom sigurnošću možemo tvrditi da će izlaznost biti velika, ali Kreni- promeni neće dobiti te glasove.

  • Sasa

    26. maj 2024 | 20:53

    “Kreni promeni” gubi u startu

  • fgds

    26. maj 2024 | 20:31

    Vrlo mali broj ljudi će dati glas Kreni - promeni, i to je sasvim sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA