Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Češke Tomaša Kuhtu

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 26

Predsednik Vučić je ambasadoru poželeo mnogo uspeha u daljem radu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu češkog ambasadora Tomaša Kuhtu i zahvalio mu na izuzetnom doprinosu unapređenju tradicionalno dobrih odnosa i sveukupne saradnje između dve zemlje tokom njegovog šestogodišnjeg mandata u Srbiji.

"Naglasili smo važnost srpsko-čeških ekonomskih odnosa i razgovarali o dodatnom proširenju privredne saradnje i mogućim zajedničkim projektima. Zamolio sam ambasadora Kuhtu da prenese moj poziv češkom predsedniku Pavelu da pre kraja godine poseti Srbiju", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik Vučić je ambasadoru poželeo mnogo uspeha u daljem radu i dodao da je uveren da će Kuhta iz Srbije poneti najlepše uspomene.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vozom Beograd - Subotica za sat i deset minuta: Najkasnije 1. decembra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djofa

    15. jun 2024 | 06:11

    Dobri odnosi Ceske i Srbije nadtavice se i u narednom periodu!

  • Tanja

    15. jun 2024 | 07:39

    Odlazeći ambasador Češke, Tomaš Kuhtu, je tokom svog rada svojim zalagenjem u Srbiji doprineo da odnosi naše dve zemlje napreduju i jačaju. Hvala mu na izuzetnoj saradnji i puno uspeha na sledećem poslu.

  • Taške

    15. jun 2024 | 07:47

    Srbija i Češka imaju tradicionalno dobre diplomatske odnose, tako da verujem da će i sledeći ambasador nastaviti putem koji je utemeljio Kuhtu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA