RAME UZ RAME S GADAFIJEM I PJEROM KARDENOM: Mrkonjić počasni doktor nauka na Megatrendu!

"Dugogodišnjim angažovanjem, prijateljstvom i podrškom značajno je doprineo izboru strategije razvoja i afirmaciji obrazovanog sistema Megatrenda", navedeno je na sajtu ovog univerziteta

  • 2

Ministar saobraćaja i potpredsednik Socijalističke partije Srbije, Milutin Mrkonjić, jedan je od počasnih doktora nauka Megatrend univerziteta, prve privatne visokoškolske ustanove u Srbiji.

U društvu počasnih doktora ministar Mrkonjić je rame uz rame s pokojnim libijskim predsednikom Muamerom Gadafijem, Džonom Nezbitom, bliskim saradnikom dvojice američkih predsednika i autorom više poznatih bestselera, ali i čuvenim francuskim modnim kreatorom italijanskog porekla Pjerom Kardenom, vlasnikom imperije koja se pored mode bavi i automobilskim i industrijskim dizajnom, ali i ugostiteljstvom.

Ministar Mrkonjić je učestvovao u realizaciji visokoznačajnih projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture. Prvi je direktor "Saobraćajnog instituta CIP", rukovodio je Direkcijom za obnovu zemlje nakon NATO bombardovanja 1999, bio je narodni poslanik, potpredsednik Narodne Skupštine i ministar.

"Dugogodišnjim angažovanjem, prijateljstvom i podrškom značajno je doprineo izboru strategije razvoja i afirmaciji obrazovanog sistema Megatrenda", navedeno je na sajtu ovog univerziteta.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaizer

    1. novembar 2012 | 16:51

    Dojadio mi je vise taj parazit Mrkonjic.. Za sve ove godine nije ni pola od izrecenog uradio ali je izgleda od svih politicara naucio jedini kako da makne pare a da ga ne uhvate... Izgleda je to naucio na Megatrendu.. Sad ocekujem da i Bekutu proglase za nesto da se ne oseca zapostavljeno pored ovog metuzalema

  • djoo

    1. novembar 2012 | 20:57

    e sad sam sve vido

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA