Trivan: Nikada u životu nisam prekršila zakon!

Povodom pisanja da stan od 47 kvadrata nije prijavila u imovinskoj karti, poslanica DS-a je rekla da je "nekretnina otuđena" još 2009. i da se protv nje vodi hajka

  • 2

Narodni poslanik DS Jelena Trivan izjavila je da nikada u životu nije prekršila nijedan zakon i da je u danu kada je objavljen tekst o tome da nije prijavila nekretninu u imovinskoj karti, odnela dokumentaciju Agenciji za borbu protiv korupcije sa dokazima da je ta nepokretnost otuđena 2009.

- U pokušaj kriminalizacije svakog člana DS uključuju se, nažalost, i pojedini mediji i takozvani nezavisni eksperti koji umesto institucija, bez ikakvih relevantnih saznanja i uvida u dokumenta, daju paušalne ocene i osude - ocenila je Trivan u pisanoj izjavi.

Kako kaže, iako smatra da postupci ne smeju da se vode u medijima nego nezavisnim institucijama, zbog načina na koji se postupak provere njene imovine u Agenciji pretvara u hajku, prinuđena je da na ovaj način odbrani "istinu i sopstvenu čast".

Dokaz za to su, precizira, "dokumenta uredno overena u sudu".

- Do 2009. imovina se prijavljivala Odboru za sukob interesa kome je taj stan bio prijavljen i sve to nedvosmisleno dokazuje da niti sam želela nešto da sakrijem niti sam to učinila - tvrdi funkcionerka DS-a.

Trivan pita zašto u takvim okolnostima Agenciji nije ostavljeno da bez pritisaka donese odluku nakon uvida u dokumentaciju i kako je moguće da se pre te odluke objavljuje da je učinila krivično delo.

- Zašto postoje Agencija i sudovi u ovoj zemlji ako se u medijima donose presude? Zašto je stan od 47 kvadrata važnija tema od ekonomije, ili Kosova? Da li odluka Agencije išta može da promeni kada se meni iz dana u dan narušava ugled? - pita Trivan.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    1. novembar 2012 | 18:10

    Znamo bre zensku. Trivanovoj se moze verovati sve - naročito kad kaže da je nevina

  • hercegov grad

    1. novembar 2012 | 17:34

    bas ti verujem na rec,a celo rukovostvo lopovi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA