VUČIĆ BESAN: MUP laže, reći ću ko je prisluškivao!

- Obratiću se javnosti najkasnije do kraja nedelje, kada ću izneti podatke o načinu na koji su prisluškivani političari i ko je i kakvu ulogu imao u tom sistemu - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić saopštio je da je "šokiran lažima koje pojedini predstavnici MUP-a plasiraju o prisluškivanju", te da će do kraja nedelje javnosti dati podatke o aferi koja je poslednjih dana potresla Srbiju.

- Šokiran sam lažima koje pojedini predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Vlade Republike Srbije plasiraju u pojedinim medijima povodom prisluškivanja najviših državnih funkcionera. Obratiću se javnosti najkasnije do kraja nedelje, kada ću izneti podatke o načinu na koji su prisluškivani političari i ko je i kakvu ulogu imao u tom sistemu - saopštio je Vučić, a zatim ovo podelio na svojim Fejsbuk i Tviter profilima.

Podsetimo, javnost Srbije uznemirila je informacija da neko iz vrha MUP-a prisluškuje Vučića i predsednika Srbije Tomsilava Nikolića.

(E. T. / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • idi begaj

    6. novembar 2012 | 21:59

    Pa kazi bre! Stalno nesto "otkricu" "reci cu" ..reci,otkri..nabijte na kolac sve lopurde i kriminalce.. Ali kazi bre!

  • LAVINIJA LEVIC

    6. novembar 2012 | 17:34

    KOORDINATOR SVIH SLUZBI BEZBEDNOSTI KUKA PREKO FEJSBUKA- NEMA SANSE.ON BI KAO DOBAR PRAVNIK OTISAO U TUZILASTVO,OVO ILI ONO I PRIJAVIO SVOJA SAZNANJA.STA JE OVO POMAGANJE UCINIOCU POSLE IZVRSENJA KRIVICNOG DELA?KAKAV PETAK ,KAKVA JAVNOST.JOS ONOMAD KADA JE NAJAVIO OBJAVU KO JE SA LUKOM BOJOVICEM PIO KAFU SHVATIO JE STA TREBA DA SE RADI PA UMESTO JAVNOSTI TAJNU SAPNUO NJEMU,NEK IDE I SADA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA