VUČIĆ: Izneću zanimljive stvari, promena će biti! (FOTO)

Nekoliko dana sam zakasnio kada je u pitanju objavljivanje informacija u vezi sa kupovinom listova "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik", ali ovaj put neću zakasniti i do ponedeljka ću objaviti sve što je bitno za slučaj prisluškivanja državnih funkcionera

  • 0

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić ponovo je, putem društvene mreže Fejsbuk, najavio da će do kraja nedelje objaviti detalje iz istrage o prisluškivanju najviših državnih funkcionera.

Vučić je najavio da će nakon toga morati da dođe do određenih promena.

- Određenih promena će svakako biti. Na kojim nivoima, to ćemo videti - rekao je on u Skupštini Srbije i dodao da će u podacima koje će izneti biti "vrlo interesantnih stvari".

Nakon što je prethodnog dana najavio da će do kraja nedelje izaći pred javnost sa podacima o tome ko je i po čijem nalogu prisluškivao njega i predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Vučić je ove najave ponovio i danas.

- Do kraja nedelje izneću podatke koji se tiču nadzora komunikacija državnih funkcionera i nakon toga moraće da dođe do određenih promena. Nekoliko dana sam zakasnio kada je u pitanju objavljivanje informacija vezanih za kupovinu listova "Politika", "Večernje novosti" i "Dnevnik", ali ovaj put neću zakasniti i pre ponedeljka objaviću sve što je bitno za slučaj prisluškivanja državnih funkcionera. U ovoj zemlji znaće se red i sprovodiće se zakoni, ma ko da je na vlasti - poručio je prvi potpredsednik Vlade putem Fejsbuka.

On je juče, na isti način, saopštio da je "šokiran lažima" koje plasiraju pojedini delovi MUP-a.

(E. T. / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA