VUČIĆ KONSTERNIRAN: Pravda mora da važi za sve!

Ministar odbrane Aleksandar Vučić kaže da su građani Srbije "konsternirani" oslobađajućom presudom Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču

  • 1

Prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija ispunjavala i da će ispunjavati svoje međunarodne obaveze, ali da su građani Srbije "konsternirani" oslobađajućom presudom Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

- Međunarodna pravda i međunarodno pravo moraju da važe za sve, a ne samo za jednu stranu - napomenuo je Vučić tokom razgovara s kanadskim ministrom odbrane Piterom Mekejom u Halifaksu, prenelo je Ministarstvo odbrane.

Srpska napredna stranka osudila je "primitivno, divljačko i antisrpsko ponašanje" radikala.

Vučić je naglasio da je "ipak, Srbija, pre svega, posvećena ekonomskom napretku i budućnosti, te da su unutrašnje reforme i regionalna saradnja ključni okvir za napredak naše zemlje".

(M. S. / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan D.N.

    18. novembar 2012 | 05:01

    Zasto to nama prica? Eto mu gospodja i gospode iz belog sveta kojima to treba reci. Da se mozda ne naljute pa da puste kuci onog sto za njega drze u podrmu vec deset godina takvi pravedni kakvi vec jesu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA