ODBORNIK U KRALJEVU: Smanjen tiraž novina, nema papira za loženje vatre!

"U situaciji kada oko 140.000 stanovnika Kraljeva vatru potpaljuje šibicom, teško nam je prikupiti dovoljno novina", kazao je Zoran Vukadinović iz SPS-a na sednici Skupštine grada na kojoj se razmatra zahtev za povećanje cene grejanja

  • 0

Odbornik Socijalističke partije Srbije u Skupštini grada Kraljeva Zoran Vukadinović požalio se danas da zbog smanjenog tiraža dnevnih novina u Srbiji, 140.000 Kraljevčana koji se greju na drva i ugalj ne mogu da prikupe dovoljno novinskog papira za potpalu vatre!

- U situaciji kada su mnoge novine smanjile svoje tiraže, a oko 140.000 stanovnika Kraljeva vatru potpaljuje šibicom, teško nam je prikupiti dovoljno novina za potpalu vatre - kazao je Vukadinović na sednici Skupštine grada na kojoj se razmatra zahtev za povećanje cene grejanja.

Gradska toplana traži da se cena grejanja poveća za 39,2 odsto - na 83,5 dinara za domaćinstva, a za 3,3 odsto - na 250,5 dinara za poslovni prostor.

Vukadinović je zatražio da i "stanovnici ruralnog područja budu subvencionisani sa 2.000 dinara mesečno po domaćinstvu, ako se subvencioniše povećanje cena grejanja u Kraljevu".

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA