Zoran Živković: Nova stranka u februaru 2013. godine

- Na sajtu te stranke neće biti slika predsednika i njegovi "mudri" citati, nego svakog dana skenirani izvod sa stranačkog tekućeg računa - rekao je Živković

  • 0

Nekadašnji gradonačelnik Niša i doskorašnji član DS-a Zoran Živković najavio je formiranje nove stranke u februaru 2013. godine.

Ono što je najavio kao novinu je naslovna strana sajta na kojoj će uvek moći da se vide uplate i troškovi.

- Na sajtu te stranke neće biti slika predsednika i njegovi "mudri" citati, nego svakog dana skenirani izvod sa stranačkog tekućeg računa - rekao je Živković.

Javnost će, tvrdi Živković, moći uvek da vidi koliko je novca uplaćeno tog dana na račun stranke i za šta je on potrošen, a finansiranje će pre svega biti od uplate članarina i donacija članova.

Živković se nada da će biti i "reakcija" kompanija iz realnog sektora privrede, ali naglašava da one od njega ne bi trebalo da očekuju protivuslugu, niti da ga time "kupe".

Ovakvu ideju podržavaju i u Agenciji za borbu protiv korupcije, ali naglašavaju da bi Živkovića trebalo “držati za to obećanje”, kako ne bi bilo samo jedno od mnogih koje daju političari.

Podsetimo, Živković je nedavno u intervjuu koji je dao za jednu hrvatsku televiziju najavio mogućnost osnivanja nove stranke, a ta priča je postala izvesnija nakon Skupštine Demokratske stranke, kada je nakon mnogo godina nekadašnji gradonačelnik Niša napustio DS.

(I. M. / Izvor: Južne vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA