Elezović: Logično je da bivši ministri vrate mandate

Predsednik vojvođanskih demokrata podržao stav šefa stranke Dragana Đilasa da ministri iz prethodne vlade čiji je rad nepovoljno ocenjen ne bi trebalo da ostanu u poslaničkoj grupi

  • 0

Predsednik vojvođanskog odbora DS-a Dušan Elezović podržao je danas predlog novoizabranog predsednika stranke Dragana Đilasa da bivši ministri iz te stranke ponesu odgovornost za svoj rad.

- Stav predsednika DS-a Dragana Đilasa da ministri iz bivše vlade ne bi trebalo da ostanu u poslaničkoj grupi smatram ispravnim i logičnim - naveo je Elezović.

On je istakao da se DS ne odriče ministara koji su dobro obavljali svoj posao i postigli rezultate.

- Odgovorno je prema građanima koji su na izborima dali jasnu ocenu o prethodnoj vladi, da stranka ozbiljno analizira svoj rad i na osnovu toga izvrši određene promene - naveo je Elezović.

Đilas je u nedelju, na izbornoj skupštini DS-a, istakao da bi bivši ministri iz te stranke, čiji je rad nepovoljno ocenjen, trebalo da razmisle o tome da li i dalje treba da ostanu poslanici u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA