POTVRDIO OSTAVKU: Ortoped Dulić je tu ako zaboli

Bivši ministar životne sredine poručio na Tviteru da se vraća svojoj lekarskoj profesiji, a ostavku na poslaničku funkciju podnela je i Snežana Malović, bivša ministarka pravde

  • 1

Bivši ministar Oliver Dulić podneo je ostavku na poslaničko mesto u Skupštini, zahvalio se svima na saradnji i poručio na svom Tviter nalogu da je "ortoped Dulić tu ako zaboli".

 

Pored Dulića, poslanički mandat je vratila i bivša ministarka pravde Snežana Malović, koja je danas podnela ostavku u Skupštini.

Nakon što je overio ostavku u skupštinskoj pisarnici, Dulić je poručio da je tim činom želeo da pomogne svojoj stranci da u budućem periodu bude prepoznata kao partija u kojoj se vrednuju rad i rezultati, ali se i preuzima odgovornost i koja zbog toga zavređuje da joj se vrati poverenje građana na narednim izborima.

- Bio sam na čelu jednog od ministarstava koje je uspešno vodilo ogromne projekte i postiglo velike napretke - rekao je Dulić, ali i naglasio da mu je "jasno da je samo nekoliko meseci posle izbora percepcija o radu njegovih kolega iz Vlade i njega lično postala potpuno drugačija".

Podsetimo, na Izbornoj skupštini DS-a održanoj pre nekoliko dana novoizabrani lider stranke Dragan Đilas pozvao je bivše ministre iz redova te partije da podnesu ostavke na poslanička mesta u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug, Tviter)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA