JEREMIĆ: Katarski emir dolazi u Srbiju

Šeik Hamed bin Halifa Al Tani ubraja se u savremenije vladare u islamskom svetu, i jedan je od osnivača najpoznatije arapske televizije "Al Džazira". Ovaj šeik ima tri supruge i čak 24 dece

  • 2

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić objavio je na svom Tviter profilu da će emir Katara šeik Hamed bin Halifa Al Tani posetiti našu zemlju u prvoj polovini sledeće godine.

Katarski emir se ubraja u savremenije vladare u islamskom svetu, i jedan je od osnivača najpoznatije arapske televizije "Al Džazira". Poznat je i kao prvi vladar iz Persijskog zaliva koji se sastao sa jednim ministrom spoljnih poslova Izraela. Susret emira i tadašnje ministarke Cipi Livni odigrao se u Njujorku 2007. godine. On je vrlo angažovan i u rešavanju krize u pojasu Gaze.

Zanimljivo je da ovaj šeik ima tri supruge i čak 24 dece. Njegova druga supruga važi za jednu od najaktivnijih žena vladara muslimanskog sveta, a u zapadnom svetu poznata je i po svojoj lepoti i eleganciji.

(I. M. / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. decembar 2012 | 13:24

    neka kupi Crvenu Zvezdu gospodine Jeremicu vi posredujte ... šta je to za njega sitnica ....

  • aca

    5. decembar 2012 | 13:08

    koji ce nam pa on u srbiji mozda ce sve nas da nahrani obezbedi radna meste...nece boli ga muslimanski k

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA