PR stručnjaci ljuti zbog Nikolićeve izjave!

Iz Društva Srbije za odnose s javnošću pedsedniku su poručili da i oni doprinose razvoju srpske ekonomije i usput mu ponudili svoje usluge

  • 0

Predsednik Srbije Tomsilav Nikolić, na proslavi 49. godišnjice "Simpo" rekao je da ova kompanija nije PR agencija, navodeći da iz njegovih fabrika izlaze gotovi proizvodi, kao i da ova kompanija ne traži novac na poklon kao što su mnogi u Srbiji navikli.

Na to su mu PR stručnjaci, okupljeni u Društvu Srbije za odnose s javnošću, poručili da i oni doprinose razvoju srpske ekonomije, i usput mu ponudili svoje usluge.

- To da "Simpo" nije PR agencija znamo svi, ali znamo i to da agencije za odnose s javnošću (PR agencije) koje vode naši članovi i članice spadaju u male i srednje firme koje uredno plaćaju poreze, plate i doprinose jer ih vode dobri preduzetnici svesni da bez njihove podrške mnoga privatna preduzeća ne bi našla svoj put do kupca i opstala na tržištu. Sam "Simpo" jedan je od pozitivnih primera koliko su marketinške i PR agencije kao i njihovi stručnjaci za komunikaciju doprineli 49. godišnjem uspešnom poslovanju kompanije - ističu u Društvu Srbije za odnose s javnošću.

Oni su dodali da ne traže od države nikakve pogodnosti niti povlašćeni status u ovim teškim vremenima, već samo da budu uvaženi kao struka koja doprinosi razvoju srpske ekonomije i ukupnog imidža zemlje.

- Bilo bi nam drago da se predsednik Nikolić i čelnici u javnoj upravi više angažuju da institucije sistema unaprede svoje odnose i komunikaciju sa građanima i svim drugim zainteresovanim javnostima u zemlji i svetu. Društvo za odnose s javnošću i profesionalci koji su u njemu okupljeni stoje na raposlaganju da pomognu u takvom angažovanju - poručuju portparoli.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA