DAČIĆ: Ako sam mogao da se sastanem s Tačijem, mogu i oni da očiste sneg!

- Biće smenjen i ministar saobraćaja, ukoliko ne radi svoj posao. Srbija mora da ima struje, mora da ima gasa, putevi moraju da se čiste... Pa, nismo u Sibiru! - poručio premijer, koji je iz Beograda u Kostolac došao putem koji niko nije očistio od snega

  • 9

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će biti smenjeni svi oni koji ne rade svoj posao, istakavši da je iz Beograda u Kostolac došao neočišćenim putem.

- Ako sam ja mogao da se sastanem s Hašimom Tačijem, mogu i oni da očiste sneg - rekao je Dačić i dodao da će, ako ne radi svoj posao, biti smenjen i ministar saobraćaja.

Građani ne mogu biti robovi ni žrtve onih koji nesavesno rade jer svi moraju da rade više, pogotovo u vreme krize, naglasio je Dačić posle svečanosti povodom puštanja u rad revitalizovanog bloka D u Kostolcu.

- Srbija mora da ima struje, mora da ima gasa, putevi moraju da se čiste... Pa, nismo u Sibiru! Odluke moraju da se donose brzo. Da li je mogao neko da donese težu odluku od mene kada sam odlučio da razgovaram s Tačijem i da li je potrebno da se zabrani saobraćaj za kamione. Ko ne radi biće smenjen - naglasio je premijer.

Dačić je istakao da će i kao komandant štaba za vanredne situacije od svih ustanova tražiti da rade svoj posao kako valja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbenda

    11. decembar 2012 | 23:09

    Otkazi (a ne ostavke) svim nadleznima, od Ministra za saobracaj, preko Agencije za bezbednost saobracaja do onog Okanovica i to uz krivicne prijave, za nesavesno obavljanje javne duznosti, sa zaprecenom dozivotnom robijom za svaki ljudski zivot izgubljen u ovih par dana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bosnjak

    11. decembar 2012 | 16:36

    Uobicajena izjava jednog prosecnog srpskog politicara u Briselu je bio manji od makovog zrna a ovde se junaci kao da je to nesto posebno.Ono sto je morao to je i uradio a ciscenje snega bi mu bolje stajalo nego sto je predsednik ove propale vlade...

  • Dr

    11. decembar 2012 | 17:30

    Stvarno se pretvara u Slobu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA