DSS: Srbiji preti bankrot

Srbiji je potrebna nova politika neutralnosti na osnovu koje može postati jaka i stabilna zemlja, s obzirom na to da je politika "Evropa nema alternativu" dovela u pitanje dalji razvoj države

  • 0

Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković izjavio je da je politika "Evropa nema alternativu" u potpunosti dovela u pitanje dalji opstanak i razvoj Srbije.

Prema njegovim tvrdnjama vlast danas predaje Kosovo zarad kandidature, a kandidatura danas gotovo da ništa ne predstavlja, jer pitanje proširenja više nije tema u Evropskoj uniji.

Petković je dodao i to da Srbiji "kao omča oko vrata visi bankrot", što je posledica stalnih zaduživanja, pa joj predstoji da vrati oko pet milijardi evra. Kako je zaključio, potrebno je da se Srbija okrene sebi i misli na sopstveni razvoj, jer samo tako može biti jaka i stabilna zemlja, koja je garant očuvanja državnih i nacionalnih interesa, a pre svega očuvanja Kosova i Metohije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA