STIGAO ŠEIK: Arapskog princa primaju Vučić, Nikolić i vrh srpske vlade (VIDEO)

Šeika Muhameda bin Zajed al Nahjana najpre je na aerodromu "Nikola Tesla" sačekao prvi potpredsednik Vlade, a zatim će u Predsedništvu sa predsednikom Srbije i ministrima razgovarati o unapređenju ekonomskih odnosa

  • 3

Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan, stigao je u zvaničnu posetu Srbiji, gde će sa najvišim državnim zvaničnicima razgovarati o unapređenju ekonomskih odnosa.

Šeika je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" u 13.30 sačekao prvi potpredsednik Vlade i ministar odbrane Aleksandar Vučić, ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, načelnik Generalsstaba Vojske Srbije Ljubiša Diković i direktor Bezbednosno-informativne agencije Nebojša Rodić.

Nakon svečanog dočeka na aerodromu gde je sleteo svojim avionom, šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan je otišao u Predsedništvo Srbije

na razgovor sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem,  premijerom Ivicom Dačićem, i ministrima Vučićem, Mlađanom Dinkićem, Rasimom Ljajićem,kao i sa potpredsednikom vlade Jovanom Krkobabićem .

Dolazak šeika al Nahjana je uzvratna poseta Srbiji pošto je ministar odbrane Aleksandar Vučić prošle jeseni boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

(M. S. / Tanjug, Beta, Video: Infobiro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pazarac

    9. januar 2013 | 13:36

    Trebala bi Lepa Brena da ga docheka.:-)

  • sutrajedrugidan

    9. januar 2013 | 10:53

    ajde, ajde, samo napred! Seici su puni para ali opasni u biznisu! Gde posadi, tu mora da nikne, cak i u pesku... Ako uspemo da izvucemo neki ugovor sa njima, stvarno smo dobri... a mislim da dolazi sa preciznom idejom... Zadnjih godina, Emirat i Qatar su destninacije radne snage iz celog sveta, posebno Evrope, jer imaju stabilnu ekonomiju koja je u stalnom usponu...

  • dodje maca na vratanca

    9. januar 2013 | 15:08

    Direktor BIA na doceku,da ne poverujes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA