KUPUJMO DOMAĆE: Ministar pravde oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre!

- Time sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji. Želeo sam da im ukažem na neophodnost kupovine domaćih proizvoda - objašnjava Nikola Selaković

  • 83

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković na predavanju koje je održao na Pravnom fakultetu u Beograduusred svog govora, uzeo je od jedne studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda!

- Pratila sam predavanje Nikole Selakovića, ona su uvek bila poprilično ispraćena. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Nisam znala šta se događa, da bi on u tom trenutkom uzeo moju flašicu vode "Jana" i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje ovog postupka, a Selaković je samo kratko prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska - kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo nikakvog incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

- Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji - kaže ministar pravde.

Selaković, koji je više puta bio pobednik u besedništvu, dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a službena vozila?

    14. januar 2013 | 17:52

    zašto se ministri onda voze u audijima a ne u zastavi 101?

  • dule

    14. januar 2013 | 16:19

    Kakav bezobrazluk,vandalizam.Ja podrzavam akciju da se kupuje domace ali iskljucivo se pita potrosac.Ovakav incident ne bi smeo da se dogodi obicnom coveku a kamo li asistentu,buducem ministru.Sramota...

  • dušan

    14. januar 2013 | 17:02

    Znam da dušebrižnima ovo izgleda strašno ali ja sam potpuno na strani ovog egzibicioniste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA