Palma: Rejting koalicije je 15 odsto

JS i SPS odlučile da nastave saradnju u koaliciji, čeka se odgovor PUPS-a

  • 0

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da  je rejting koalicije SPS-PUPS-JS duplo bolji nego što je bio 2008. godine i da sada iznosi oko 15 odsto.

Marković je rekao da su JS i SPS odlučile da nastave saradnju u koaliciji, a narednih dana i PUPS će doneti odluku o tome da li ostaje u koaliciji sa SPS-om i JS.

Prema njegovom mišljenju, u narednom periodu trebalo bi razmotriti šta je sve od obećanog urađeno, a šta je urađeno a da nije obećano, kao i na čemu će biti akcenat u narednom periodu.

- Niko od partija iz koalicije nije postavljao uslove, nisu još započeti razgovori i početkom februara treba da sednemo da razgovaramo. Ja mislim da prvo treba da razgovaramo o tome šta smo uradili od onog što smo obećali, a šta nismo , a šta smo uradili i da nismo obećali - kazao je Marković gostujući na TV Pink.

Nakon izbora, kako je rekao, važno je da se vidi koliko je ko glasova dobio i tek tada se može razgovarati o budućoj vladi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA