Gojković: DS vodi kampanju protiv SPO

Potpredsednik SPO smatra da se u javnosti stvara lažna slika o podelama unutar stranke

  • 0

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove Žika Gojković saopštio je da Demokratska stranka u poslednjih nekoliko dana vodi "sramnu kampanju" protiv te stranke i da u tome koristi bivše članove SPO.

- Neverovatno je koliko se medijskog prostora pruža politički potpuno nebitnim ljudima, čime se u javnosti stvara slika o nekakvim tobožnjim podelama unutar SPO, o čemu nema ni govora - kaže Gojković.

Gojković smatra da iza svega toga stoji bivši potpredsednik SPO Srđan Srećković, koji je ministarsku funkciju pretpostavio stranci koja ga je politički stvorila, uz snažnu podršku Demokratske stranke i SPS.

- Ništa od toga neće naneti posebnu štetu SPO, koji se nalazi u fazi najsnažnijeg uzleta od 2000. godine, ali je svakako tužno to što se stožerna stranka vladajuće koalicije, uprkos brojnim problemima s kojima se Srbija suočava, fokusira na obračun sa SPO i ''Preokretom'' - smatra Gojković.

(Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA