GLUMAC MILETIĆ: Otkud ministar u mom klozetu?

- Kada sam krenuo da obrišem zadnjicu, u moj WC je uleteo ministar pravde i bez pitanja, rukama, oteo je moja govna uz povike: "Ova govna u svom sastavu pretežno imaju hrvatski proizvod, i ne smeju da završe u srpskoj kanalizaciji!", piše ovaj poznati glumac

  • 11

Glumac Srđan Miletić na svom Fejsbuk profilu napisao je zanimljivo pismo. Telegraf je pokušao da od Miletića dobije pojašnjenje na koga je to mislio, ali je glumac odbio da bilo šta komentariše, rekavši da je u pitanju privatni profil na ovoj društvenoj mreži, namenjen samo njegovim prijateljima.

Pismo prenosimo u celosti:

- Dana, 14. januara 2013. godine, prijatelj mi je, na poklon, iz Hrvatske doneo slavonski kulen. Oko 21 čas, seli smo i počeli da mezimo taj kulen. Kulen je bio odličnog kvaliteta, pa smo pojeli oko pola kilograma. Jutros, oko 9 časova, seo sam na klozetsku šolju da bih izvršio veliku nuždu.

Nuždu sam izvršio, radilo se o kvalitetnoj stolici, koja ispunjava sve zakonom propisane standarde - napisao je Miletić, pa nastavio:

- Kada sam krenuo da obrišem zadnjicu, u moj WC je uleteo ministar pravde i bez pitanja, rukama, oteo je moja govna uz povike, citiram: "Ova govna u svom sastavu pretežno imaju hrvatski proizvod i ne smeju da završe u srpskoj kanalizaciji!" Pošto nije znao gde će s govnima - demonstrativno ih je pojeo - završio je glumac.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petko

    15. januar 2013 | 15:11

    Miletić nije glumac. On snima reklame i angažuju ga kao statistu u nekom filmu. Glumci se više ne dele na pozorista u kojima glume nego na banke za koje snimaju reklame.

  • сердар јоле

    15. januar 2013 | 16:13

    Miletiću, sokole, ajde pođi u Zagreb i popij knjaz Miloš vodu! Onda dođi ovđe i ulizuj se Hrvatima!

  • Darko

    15. januar 2013 | 14:54

    Bio kralj, ostao kralj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA