ĐILAS: DS nikada neće ući u Vladu u kojoj je Dinkić

Lider DS-a kaže da se ne plaši da bi mogao da bude meta i poručio da građani dobro znaju šta je on radio u poslednjih 12 godina

  • 4

Predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas poručio je građanima da glasajući za tu stranku glasaju za to da Mlađan Dinkić nikada više ne bude član Vlade, jer DS nikada neće ući u Vladu u kojoj bi sedeo Dinkić.

- U prošloj vladi u kojoj je Mlađan Dinkić, kao i danas, kao i prethodnih deset godina, vodio srpsku ekonomiju, Srbija je dostigla istorijsku nezaposlenost. U ovoj vladi, Dinkić će sa 4,5 milijardi novih zaduženja Srbiju dovesti do istorijske prezaduženosti. Imajući samo ove dve činjenice u vidu, Dinkićev strah da će i iz ove vlade biti brže isteran nego što je u nju ušao, meni deluje sasvim opravdan - izjavio je Đilas.

Kada je reč o njegovoj podršci borbi protiv korupcije, kako je rekao, ona se skoro ni po čemu ne razlikuje od njegove.

- Jedino što se ja, za razliku od njega, ne plašim da bih u toj borbi ikada mogao da budem meta, jer Srbija jako dobro zna šta sam ja, a šta je Dinkić radio prethodnih 12 godina - kazao je Đilas.

Na oceni DS-a i njega kao njenog predsednika, Đilas se Dinkiću "iskreno zahvalio iako ona nije pozitivna" i obećao da je neće zaboraviti u mesecima koji dolaze.

- Što se tiče rečnika koji je koristio Mlađan Dinkić, on predstavlja jasan nedostatak kućnog vaspitanja, pa ga zbog toga ne bih komentarisao - zaključio je predsednik DS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    17. januar 2013 | 16:56

    Ne zna se koji je veci lopov od vas dvoje zbog toga ni nemozete skupa

  • Sava M.

    17. januar 2013 | 16:51

    Mladjan Dinkic je jedan obican dziber (nekulturan covek), tako da me izjava Dragana Djilasa uopste ne cudi i ja je u potpunosti podrzavam. Treba vec jednom stati na put tim dziberima, mnogo su se namnozili, zauzeli kljucne pozicije, pa odlucuju o nasim zivotima.

  • SRBA

    17. januar 2013 | 13:26

    DS DA UDJE U VLADU???KOJA SALA,KAD DODJE DO IZBORA KAD SE POHAPSE SVI TAJKUNI NECE DS NI CENZUS IMATI.AKO NAROD GLADAN NIJE OGORCEN NA DS MINISTRE KOJI SU DOVELI DO DNA OVE ZEMLJE NE ZNAM KO NIJE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA