DS: Tužba protiv Vladimira Cvijana

Bivša ministarka pravde Snežana Malović tvrdi da je naprednjak zloupotrebio svoj položaj kako bi iz pritvora bio pušten Ivan Pavlović, optužen za trgovinu drogom. Besmislena optužba, tvrdi Cvijan

  • 0

Funkcionerka Demokratske stranke i bivša ministarka pravde Snežana Malović izjavila je danas da je njena stranka došla do saznanja da je funkcioner SNS Vladimir Cvijan zloupotrebio svoj položaj pokušavajući da izdejstvuje puštanje iz pritvora Ivana Pavlovića, optuženog za trgovinu drogom.

Malovićeva je rekla da će zbog toga DS podneti krivičnu prijavu za krivično delo ometanja pravde protiv Cvijana i predati sve činjenice vezane za konkretne slučajev.

- Postavljamo pitanje SNS-u da li tolerisanje ovakvog slučaja predstavlja doslednu borbu protiv korupcije i kriminala - rekla je Malovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je dodala i da DS pored nulte tolerancije prema korupciji traži da postoji nulta tolerancija prema kriminalu.

Podsetimo, i Liberalno demokratska stranka zatražila je od predsednika skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Vladimira Cvijana da podnese ostavku jer sa svoje sa pozicije "direktno napada nezavisne institucije i podelu vlasti".

Cvijan: Besmislena optužba

Predsednik skupštinskog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Vladimir Cvijan ocenio je optužbe nekadašnje ministarke pravde Snežane Malović besmislenim.

Cvijan je rekao da je Malović dok je bila ministar pravde "pokazala šta ume".

- Ni sada, ni ubuduće neću da odgovaram na njene besmislene optužbe, jer je kada je imala priliku da radi i priča kao ministar pokazala je šta ume - rekao je Cvijan.

On je takođe ocenio da je Malović "napravila haos u pravosuđu".

(Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA