ANTIĆ: Sa SPS-om se nije razgovaralo o promeni vlasti u Beogradu

Predsednik Skupštine Beograda očekuje razjašnjenje izjave potpredsednika SNS-a Nebojše Stefanovića o tome da u narednih 30 dana neće biti promene vlasti u prestonici

  • 1

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić rekao je danas da mu izjave SNS-a da u narednih 30 dana neće biti promene vlasti u glavnom gradu nisu jasne, i ponovio da sa SPS-om nije bilo razgovora na tu temu.

Na pitanje da li se SNS utišao po pitanju kritika beogradske vlasti posle pohvala koje je gradonačelnik Dragan Ðilas izrekao na račun Vučića, potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović je ranije izjavio da nema nikakvog dogovora o nenapadanju, podsećajući da je SNS jasno izrazio nezadovoljstvo načinom na koji se upravlja Beogradom.

On je istakao da u narednih mesec dana neće doći do smene vlasti, ali i dodao da trenutno sa grupom ljudi radi na predlozima kako treba da izgledaju gradske i opštinske strukture.

- Ta izjava nije mi bila u potpunosti jasna. Očekujem u narednim danima da će doći do razjašnjenja šta znači da bar 30 dana neće doći do promene vlasti u Beogradu - rekao je Antić.

On je ponovio da nije bilo razgovora sa SPS-om na tu temu, i dodao da ne može da komentariše nešto o čemu nije bilo reči.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    28. januar 2013 | 05:11

    Dajte narodu hleba onaj čiji jedete i pokažite saosećanja prema običnom gradjaninu tako što će se svako od vas bar jednom godišnje odreći svoje plate u korist onih koji žive na granici egzistencije jer ionako taj novac koji dobijate kao platu dolazi iz džepova gradjana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA