NIKOLIĆ: Merkelova prvi put pričala sa čovekom koji ispuni ono što obeća!

Predsednik Srbije je tokom Samita u Čileu zaključio da se Srbija vraća na pozicije koje je ranije imala u trećem svetu i da se o njenim stavovima u EU razmišlja sa mnogo više uvažavanja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika русија
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ilija Čvorović

    28. januar 2013 | 04:23

    5. Oktobra sam bio medju prvima ispred skupštine pun euforije, 5 dana kasnije sabrao utiske i zaključio da tu nešto ne štima imao sam osećaj da je to bila jedna dobro izrežirana akcija i nekako veštački odrađena, 5 nedelja posle svega podvukao crtu i otišao preko, počeo bukvalno od nule, sad oženjen imam dete, drugo na putu, kuću doduše na kredit i godišnju platu od €40.000 Ne želim da malerišem ali isti osećaj kao onda mi se javlja kad pomislim na ovu vladu sad. Živi bili pa videli...

  • Sale

    28. januar 2013 | 04:18

    Zahvaljujem Telegrafu na mom objavljenom komentaru iako je poprilicno kriticki napisan... Za 15 ljudi kojima se ne svidja komentar bez uvrede : "zivi bili pa videli" ...

  • Dejan

    27. januar 2013 | 21:35

    Zao mi je ali u ovo uopste ne verujem a evo i zasto: Vremena kada su politicari isli u neke krajeve sveta, na neke toboz sastanke i koji su se vracali sa tih susreta i sami sebe hvalili u formatima u kojim se nama zatupljenom narodu prenose poruke sta je neko rekao ili kako je koga pohvalio - vladali su 90-tih. Ne kazem da spu Nikolic, Vucic i Dacic nastavak toga... Ali ovakve izjave definitivno podsete kako je Milosevic zatupeo narod celih 10 godina, dok ga nisu zeleli vise u svetu. Mi smo svi pametni dovoljno da se informisemo i sami preko novina, interneta, i svih izvora javnog informisanja gde necemo slusati NASE politicare kako sami sebe hvale, cene, postuju, itd. Dakle, ono cime ce se ceo srpski narod uveriti najlakse, i uveriti da smo na pravom putu kao boljem jeste: KADA ZAISTA BUDE BOLJE U DRZAVI I KADA PRIVREDA KRENE DA CVETA!!!! Da li cemo u EU ili biti deo Rusije, ili Afrike - narod to ne interesuje; nas interesuje BOLJE SUTRA i ko to pruzi Srbiji to ce biti najbolji pokazatelj koliko Srbija i njen narod i politicari Srbije budu priznati... Prema tome, ne verujem u ove razne price dok ne vidim rezultat... Do sada jedini postignut rezultat jeste to sto je Vucic pohapsio sve moguce ljude koji su muljali (kao da je SNS cista kao suza) i da svi sede u zatvoru dok im se proces ne montira da plate kaznu i odu kuci (kao i Ceca). Dakle, nijedan od njih nece uloziti nista u Srbiju i iselice se prvom prilikom upravo zbog progona za nesto za sta je drzava bila nesposobna da procesuira zadnjih 20 godina. A sto se tice Vucica i njihovog napretka sadasnje vlasti, to sve slobodno obesite macku o rep... Vuk dllaku menja ali cud NIKADA stoga nista ne verujem dok ne vidim na delu... PS Ovo sto Vucic radi jeste za pohvalu ali to je samo proces koji ce neki ludacina zaustaviti tako sto ce mozda pretiti njegovoj ili bezbednosti njegove porodice. Kada Vucic stane, znacemo sta je... Kao sto su Djindjica zaustavili uz precutnu saglasnost dela Vlasti tj Kstunjavog zmiravog lika i karikature Srpske Politicke Scene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA