Pavićević oficir za vezu sa Prištinom?

Dejan Pavićević će u martu stupiti na dužnost, isto kada i Ljuljzim Peci, sadašnji ambasador Kosova u Švedsko, koji bi trebalo da bude izabran za oficira za vezu Prištine u Beogradu

  • 2

Aktuelni šef pregovaračkog tima Vlade Srbije u tehničkom dijalogu s Prištinom Dejan Pavićević trebalo bi da bude imenovan za oficira za vezu Beograda u Prištini, saznaje Tanjug u krugovima bliskim kosovskoj vladi koji učestvuju u tehničkom dijalogu.

Oficir za vezu Prištine u Beogradu trebalo bi da bude Ljuljzim Peci, trenutno ambasador Kosova u Švedskoj, koga su vlasti u Prištini predložile za tu funkciju 23. januara.

On će, kako prenose prištinski mediji, na dužnost stupiti u martu, a tada bi trebalo da počne i mandat srpskog oficira za vezu u Prištini.

Pavićević je ranije danas izjavio da ne želi da spekuliše imenima budućeg oficira za vezu i najavio da će to biti poznato do kraja nedelje.

- Očekujemo da će javnost do kraja nedelje saznati ko će biti oficir za vezu. Ostalo je još da se dogovore neki tehnički detalji oko funkcionisanja samih oficira za vezu - rekao je Pavićević.

(Telegraf.rs/ Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    31. januar 2013 | 07:23

    Šteta što Arkan nije živ pa da prekine vezu tim tzv oficirima... Kakva lakrdija od države i vlasti...

  • Ralexic

    31. januar 2013 | 07:13

    GLUPO JE DA SE SMEJEMO HRVATIMA STO LUPAJU NOVE RECI I IZRAZE JER SAD I MI IMAO NOVI NAZIV ZA AMBASADORA"OFICIR ZA VEZU".A ONO ZA DRZAVNU GRANICU I CARINU NEMOGU NI AUTORI DA PONOVE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA