Dinkić: Oni koji nemaju preča posla pričaju o izborima!

- Oni koji nemaju preča posla neka pričaju o izborima - istakao je ministar finansija i privrede u Vladi Srbije, i dodao da od URS ništa ne zavisi

  • 0

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić kaže da nema vremena za priče o novim izborima u Srbiji i da od njegove stranke u tom smislu ništa ne zavisi.

- Oni koji nemaju preča posla neka pričaju o izborima - istakao je Dinkić u izjavi datoj novinarima posle obilaska pogona kompanije "Tigar" u Pirotu.

- Od moje stranke ništa ne zavisi, tako da se ne opterećujem time - naglasio je Dinkić.

Prema njegovim rečima, u ovom trenutku najvažnije je ljudima obezbediti posao, plate i sigurnu budućnost, zbog čega on svakog dana radi na tome i obilazi sve delove Srbije, a tako će, kako je naglasio, nastaviti i u buduće.

Na pitanje novinara da prokomentariše pisanje tabloida o povezanosti članova kabineta premijera Ivice Dačića sa Šarićevim klanom, Dinkić je rekao da takve priče nisu dobre i da te stvari moraju da se reše.

- Nadam se da će se pokazati da je naša Vlada izuzetno snažna i da ima uvek odgovore na sva pitanja, uključujući i ovo - zaključio je Dinkić.

(D. Z. / Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA