Ljajić: "Nemoguća misija" je bruka za premijera i za nas!

- Izbori nisu dobro rešenje. Verujem da bi bilo važno da Vlada opstane, da dobijemo datum za početak pregovora za članstvo u Evropskoj uniji i učinimo sve da oporavimo posrnulu ekonomiju - kazao je ministar trgovine

  • 5

Predsednik SDPS i ministar trgovine Rasim Ljajić kaže da prevremeni izbori nisu dobro rešenje i da ne veruje da jedna afera može da sruši Vladu.

- Teško je donositi bilo kakve zaključke na osnovu medijskih članaka, to treba da bude predmet detaljne istrage, a ovako se pravi loša atmosfera koja ne koristi Vladi niti bilo kome u društvu - rekao je Ljajić.

Ljajić je naglasio da se u Srbiji stvara klima kao da je predizborna kampanja već u toku i da to nije dobro za zemlju.

SDPS se, kako je naglasio, neće pitati treba li ići na izbore ili ne, i o tome će odlučivati dve najveće stranke koje čine Vladu, jer sve druge mogu da naspuste vladajuću većinu, a da je ne ugroze.

- Izbori nisu dobro rešenje. Verujem da bi bilo važno da Vlada opstane, da dobijemo datum za početak pregovora za članstvo u Evropskoj uniji i učinimo sve da oporavimo posrnulu ekonomiju - kazao je Ljajić.

- Pogledajte ovu crnu ''Nemoguću misiju''... Nije to bruka za premijera, već za državu i svakog od nas pojedinačno. Svako ovde može da radi šta hoće, izbrisale su se sve granice i moralne i političke. To nikada nije bilo tako i to mora da se zaustavi - poručio je Ljajić na skupštini beogradskog odbora SDPS.

(D. Z. / Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    2. februar 2013 | 16:09

    Gospodine Ljajic, Vi ste u pravu.

  • putuj Evropo

    2. februar 2013 | 17:40

    Pa sta ako su napravili salu sa Premijerom.. Beka se narod nasmeje malo.. Da je vise ovakvih sala pa bilo bi super.. Mi smo stvarno zatupljen narod koji jos zivi u proslosti.. Budite malo moderni i uzivajmo u zivotu dosta je bilo patnje mucenja.. Pre ozbiljni ste bre!! Jesmo banana drzava treceg sveta!!

  • Klisura

    3. februar 2013 | 04:02

    Ма да је до мене, ја уживам, већ пола живота живим напољу и не жалим се али мом народу није добро. Мислим, на основу искуства, да је ова политичка екипа (до пар њих) добра и било би лепо од свих нас да их подржимо, а не спрдамо са њима, јер они управо представљају нас, без обзира да ли смо гласали за њих иле не.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA