MIHAJLOVIĆ: SNS ne beži od izbora

Potpredsednica naprednjaka najavila je da će predsedništvo stranke sutra održati sednicu, na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni

  • 3

Predsedništvo Srpske napredne stranke (SNS) sutra će održati sednicu, na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni i izneti svoj stav o njima, najavila je potpredsednica te stranke Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, na sednici će biti reči i o odnosima u Vladi i izborima, što je, kako je istakla, normalna stvar.

- Stav SNS je da od izbora ne bežimo, ali je naša želja da učinimo sve što je moguće kroz reforme, borbu protiv kriminala i korupcije i da krenemo u promene u Srbiji - kazala je Mihajlovićeva za televiziju Pink.

Mihajlovićeva je dodala da se predsedništvo redovno sastaje svake dve do tri nedelje, kao i da su izbori i odnosi u Vladi bila tema i na prethodnoj sednici.

Kada je reč o sve češćim "licitiranjima" hoće li biti izbora, Mihajlovićeva je kazala da se ne licitira i da naprednjaci kao najveća stranka moraju da se ponašaju odgovorno.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava M.

    3. februar 2013 | 14:26

    Ministarka energetike mi ne uliva poverenje, bez obzira sto je zavrsila elektro-tehnicki fakultet. Obratite paznju na njen umiljati pogled i nokte na fotografiji, ja jednostavno ne bih mogao da glasm za SNS. Nisam razmatrao njenu agresivnost u nastupima i izjavama, dominiraju prazne reci, pretnje i zelja za sto vise vlasti. Narod se ne moze prevariti dva puta. SNS ce na narednim izborima da plati cenu zbog velike obmane naroda.

  • Varnava68

    3. februar 2013 | 22:03

    Ovaj Sava m. svasta zna. I to ko ce koga da kazni i sta ce biti. Sava zvani prorocica. Ova predivna dama ce jos dugo biti na vlasti hteli vi to ili ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA