Novi izbori u Zaječaru na proleće

Iako su URS i SNS u koaliciji na republičkom nivou, u Zaječaru će ove dve političke opcije na predstojećim, baš kao i na prethodnim izborima, biti najveći rivali

  • 2

Posle tri meseca političke krize, Zaječarci će na proleće imati vanredne lokalne izbore. Boško Ničić, gradonačelnik Zaječara, kaže da veruje u pobedu URS-a.

Iako su Ujedinjeni regioni Srbije i Srpska napredna stranka u koaliciji na republičkom nivou, u Zaječaru će ove dve političke opcije na predstojećim, baš kao i na prethodnim izborima, biti najveći rivali.

Tri meseca je trajala kriza u Zaječarskom parlamentu. Ni Ujedinjeni regioni Srbije, koji su bili na vlasti sa DS-om i SPS-om, baš kao ni opozicija, koju je predvodila Srpska napredna stranka, za to vreme nisu uspeli da obezbede većinu, pa Zaječarce, kako se nadaju i jedni i drugi, već na proleće očekuju vanredni izbori.

Potpredsednik Ujedinjenih regiona Srbije Boško Ničić izjavio je da je sada već sasvim sigurno da će biti održani vanredni izbori u Zaječaru, Kovinu, Kosjeriću i beogradskim opštinama Voždovac i Zemun.

- Izbori su jedino rešenje. Osvojili smo 38 odsto na majskim izborima, ali je nakon toga zavladao politički cirkus - rekao je gradonačelnik Zaječara.

(I. M. / Tanjug/Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. februar 2013 | 20:23

    Samo napred Bole,oni koji vole ovaj grad su uz tebe!!!

  • Sasa Nikolic

    4. februar 2013 | 23:04

    Драгане, ТИ СИ ЗАЈЕЧАРАЦ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA