MIĆUN PRIZNAO: Viđao sam se s Bananom

Na izjavu Milorada Marjanovića Selje da je Miša Banana finansirao Demokratski centar i išao s njim na večere, Mićunović je izjavio da mu Radulović nije davao novac, ali je otkrio da su zajedno jeli ribu u jednom restoranu

  • 6

Bliski prijatelj Rodoljuba Radulovića Milorad Marjanović Selja tvrdi da je Miša Banana davao novac stranci Dragoljuba Mićunovića, i to za njegov Demokratski centar, stranku koju je oformio po izlasku iz DS-a 1996. godine, a koju je utopio ponovnim vraćanjem u Demokratsku stranku 2004. godine!

Radulović je bio glavni finansijer Mićunoviću, često su išli na večere, a sve ovo Marjanović je otkrio u emisiji "Goli život“ na televiziji "Hepi" kod Milomira Marića.

- Radulović je bio glavni finansijer Mićunoviću, pored Miše Omege (Milomir Joksimović). Radulović je Mićunovića vodio na večere, vodio se kao finansijer, davao mu je pare za njegov Demokratski centar - rekao je Marjanović.

Bez obzira na iscrpnu Marjanovićevu priču, Mićunović je izjavio da mu Radulović nikada nije dao novac, ali je priznao da ga poznaje:

- Video sam Radulovića, jednom, upoznao me je neko s njim. Nisam ga video 15 godina. Nisam znao da je kriminalac, svako se predstavi kako hoće. Radulović mi nikada nije davao pare, to su gluposti. Nije isključeno ni da ću podneti tužbu - izjavio je Mićunović.

Međutim, svega nakon dva sata, vremešni političar je promenio izjavu. Rekao je da Radulovića nije video 20 godina, da su se sreli u nekom restoranu, čijeg se imena ne seća, da je Miša Banana jeo ribu i da se baš i ne seća kako ga je upoznao:

- Otkud znam ko mi ga je predstavio... Došao čovek, ljubazan, neku ribu su jeli za stolom. Ne sećam se imena restorana.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir / Foto: Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    8. februar 2013 | 00:23

    On pre 20 godina nije bio u Srbiji vec u Ameriku zar ne? Recite mi ako gresim,ali mislim da sam citao da je od prilike pre nekih 20 Godina bio u Americi...

  • Aleksandar

    8. februar 2013 | 09:08

    Mator čovek a laže, ccccc!

  • GoranM

    8. februar 2013 | 00:46

    Barni, Barni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA