PALMA: Dačića napadaju kao Đinđića pre ubistva!

Lider JS je istakao da je kampanja protiv premijera podseća na ono što to radili i Đinđiću pre nego što su ga ubili, nakon čega ga je cela Srbija oplakivala

  • 8

Lider JS Dragan Marković Palma izjavio je da se protiv premijera Dačića vodi hajka koja podseća na onu protiv Zorana Đinđića neposredno pre njegovog ubistva.

- Reč je o kampanji koja je započela montiranom skrivenom kamerom, a koja je kulminirala dovođenjem predsednika SPS-a u vezu sa dilerima droge. Tako su radili kampanju i Đinđiću pre nego što su ga ubili, pa je cela Srbija plakala za njim - izjavio je Marković "Informeru".

On smatra da kampanju protiv Dačića vode gubitnici kojima je to u interesu.

- To sigurno nije Vučić, a ko je, utvrdiće nadležni organi - istakao je Marković i poručio da će ostati uz Dačića, jer je uveren da je nedužan.

Na pitanje da li je među 3.000 privrednika sa kojima se godišnje sastane bio Rodoljub Radulović zvani Miša Banana, Marković je izjavio da ga nikada nije video, a da će ubuduće od svakog pojedinačno zahtevati da mu na uvid daju potvrdu od suda da se protiv njih ne vodi krivični postupak.

- A, slikanje sa običnim građanima ću da zakazujem unapred kako bi mi dostavili i potvrdu da su čisti - najavio je Marković.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grile

    8. februar 2013 | 09:28

    Ko ga napada, jel se vidjao sa kriminalcima ili nije, jel mu kriminalci pale baklje na proslavama ili ne, jel mu policija radi za narko bosove ili ne?

  • najprovokator

    8. februar 2013 | 08:09

    а не кажеш дебели да Дачић има девојку у Јагодини...па сви знају да заједно баханалишете

  • mabula

    8. februar 2013 | 04:28

    Hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA