Stefanović: Izbori su jedna od opcija!

- Srpskoj naprednoj stranci izbori bi najviše odgovarali. Na osnovu rejtinga stranke i popularnosti Aleksandra Vučića mogli bismo sami, ili uz pomoć neke manje stranke, da formiramo Vladu - kaže funkcioner SNS

  • 3

Vladajuća većina u Skupštini Srbije je stabilna i zasad ne postoje nikakve tenzije među koalicionim partnerima, rekao je potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović.

On je za "Danas" kazao da treba dati šansu Vladi koja je uspešno počela mandat.

- Srpskoj naprednoj stranci izbori bi najviše odgovarali. Na osnovu rejtinga stranke i popularnosti Aleksandra Vučića mogli bismo sami, ili uz pomoć neke manje stranke, da formiramo Vladu. Mi smo ipak pokazali da nam stranački razlozi nisu iznad državnog interesa. Verujemo da dok god ova Vlada i ovo rukovodstvo postižu rezultate, treba im dati šansu - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, opstanak Vlade nije nužno povezan s rezultatima istrage, ali će na osnovu toga SNS moći da formira stav i odluči šta dalje.

- Jedna od mogućih odluka mogu biti i novi izbori - dodao je.

On je kazao da nije stvar u tome da li naprednjaci veruju Ivici Dačiću povodom susreta sa Radulovićem.

- Ako postoji neka negativna indicija da je Dačić kriv, on za to treba da odgovara, ali to detaljna istraga treba da pokaže. Mi smo čuli da se sastajao s Rodoljubom Radulovićem, ali ne znamo šta je s njim razgovarao. Zato očekujem da nas državni organi obaveste o tome šta je istina kako bismo prestali da spekulišemo - naveo je funkcioner SNS.

Prema njegovim rečima, stav SNS je da bi više voleli da se posvete radu i ostvarivanju rezultata nego novim izborima.

(D. Z. / Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA